پروژه‌های نیروگاهی ایران
متخصص انرژی‌های تجدیدپذیر ایران
متخصص حوزه برق و انرژی ایران
سرمایه‌گذاری در نیروگاه

​​​​رفع ناترازی برق و انرژی ایران

از 600 سال پیش از میلاد مسیح تا سال 1935 میلادی، نام رسمی کشور ایران در عرصه جهانی و بین‌المللی، پرشیا بوده است و هم‌اکنون بسیاری از کشورهای جهان، خصوصا اروپایی‌ها، ایران را با نام پرشیا می‌شناسند

احداث نیروگاه‌های خورشیدی، پیمانکار نیروگاه‌های خورشیدی (بخش دوم) - گروه برق و انرژی پرشیا

اطلس خورشیدی ایران - راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی

 

احداث نیروگاه خورشیدی توسط گروه برق و انرژی پرشیا که پیمانکار نیروگاه خورشیدی در ایران است، برای صنایعی که دیماند بالاتر از یک مگاوات دارند تحت مدل قراردادی تهاتر انرژی با صنعت، به صورت EPC  از صفر تا صد انجام می‌شود. اخذ پروانه احداث نیروگاه خورشیدی، تهیه زمین و ساختگاه مناسب با فاصله کوتاه نسبت به پست برق و ایجاد فیدر اختصاصی، اخذ مجوز محیط زیست، تهیه طرح اتصال به شبکه برق سراسری، تامین کلیه تجهیزات موردنیاز از جمله بهترین و باکیفیت‌ترین پنل‌‌های خورشیدی، ساخت بهترین سازه برای استراکچرها، بهترین و باکیفیت‌ترین اینورترها، بهترین و باکیفیت‌ترین کانکتورها، بهترین و باکیفیت‌ترین تراکرها یا ردیاب‌های خورشیدی جهت افزایش راندمان نیروگاه خورشیدی و در نهایت بهترین اجرای مهندسی و ساخت این نیروگاه‌های خورشیدی، همگی توسط تیمی بسیار مجرب و کارآزموده و مسلط به دانش روز و فرهیخته و دانشگاهی با مدیریت و راهبری گروه برق و انرژی پرشیا انجام می‌پذیرد.

 

هزینه راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی

 

طرح تهاتر انرژی با صنایع و تابلو برق سبز (بورس انرژی)

 

صنایعی که دیماند نصب‌شده آن‌ها بالاتر از یک مگاوات است می‌توانند با احداث نیروگاه خورشیدی به میزان مصرفشان و با تقسیم به عدد 1.3 مصوبه وزیر محترم نیرو، معاف از خاموشی در ایام پیک سال باشند و از محدودیت بار در پیک سال خارج شوند. با احداث نیروگاه خورشیدی توسط صنایع، علاوه بر اینکه به صورت 24 ساعته برق دارند، جرائم ماده 16 قانون جهش تولید دانش‌بنیان نیز پوشش داده خواهد شد.

از ابتدای سال 1402 صنایع با قدرت مصرف بیشتر از یک مگاوات موظفند معادل یک درصد از برق موردنیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی یا بادی تامین نمایند. این میزان باید در پایان سال پنجم حداقل به پنج درصد افزایش یابد. صنایع می‌توانند درصد فوق را از تابلوی برق سبز بورس انرژی خریداری نمایند. در غیر این‌صورت وزارت نیرو موظف است درصد مشمول از برق مصرفی این صنایع را با تعرفه برق تجدیدپذیر محاسبه نموده و در قبوض برق صنایع درج نماید.

 

ارائه مهندس توکلی - تهاتر انرژی صنایع - ساتبا.pdf

آئین‌نامه اجرایی ماده 4 قانون مانع‌زدایی از صنعت برق.pdf

احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک توسط صنایع - مدل تهاتر انرژی صنعت.pdf

راهنمای انتخاب زمین و ساختگاه نیروگاه تجدیدپذیر و پاک - مدل تهاتر انرژی صنعت.pdf

 

به طور مثال چنانچه یک واحد صنعتی دیماند 7 مگاواتی و مصرف ساعتی 4 مگاوات داشته باشد، ظرفیت موردنیاز نیروگاه خورشیدی که موجب معافیت کامل 24 ساعته از محدودیت بار در پیک سال و یا کل سال می‌باشد به شرح زیر است:

مصرف این واحد صنعتی: ساعتی 4 مگاوات

ظرفیت موردنیاز نیروگاه خورشیدی: مصرف تقسیم بر عدد 1.3 مصوبه وزیر محترم نیرو = 3.07 مگاوات

یعنی این واحد صنعتی اگر نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 3.07 مگاوات ایجاد نماید، از محدودیت بار در ایام پیک سال (15 خرداد تا 15 شهریور) به طور کامل معاف شده و به صورت 24 ساعته برق موردنیاز خود را به وسیله فیدر اختصاصی از شبکه دریافت خواهد نمود. چنانچه این واحد صنعتی نیاز دارد که در کل سال به صورت 24 ساعته از محدودیت بار خارج شود و علاوه بر فصل تابستان حتی در فصول بهار، پاییز و زمستان نیز از محدودیت قطعی معاف شود باید عدد بالا را در عدد پنج (راندمان نیروگاه خورشیدی بین 20 تا 24 درصد متغیر است) ضرب نماید که نتیجه می‌شود احداث یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 15.38 مگاوات.

صنایع بزرگ هرچه سریعتر باید نسبت به احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی یا بادی اقدام نمایند تا جلوی عدم‌النفع قطعی برق و توقف تولیدشان را بگیرند. گروه برق و انرژی پرشیا به طور ویژه در کنار صنایع بزرگ کشور این نیروگاه‌های خورشیدی را با بالاترین کیفیت و استاندارد ممکن  احداث می‌نماید.

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها